søndag 19. august 2012

Ut på fjorden med reker og sommervarme

Idag ble Duppeliten invitert av Knut-ica til reker på øya. Denne søndagen var også en av de varmeste sommeren 2012. Stedet hvor herligheten skulle intas ble valgt til Gåserumpa og vi måtte kjøre på motor ut til øya da det blåste svak motvind hele veien. Vel ute på øya og det fine bryggeanlegget der ute var det tettpakket med båter. Det kunne virke som om alle var ute idag. Det syntes også inne i havna, for det er skjelden det er så mange tomme plasser på en vanlig søndag. Vi var allikevel heldige for en båt dro rett før vi skulle legge til og kunne lett legge oss ved siden av Knut-ica. 

Duppeliten er en spesiell båt. Det er ikke mange av denne typen og båten vekker oppsikt når vi legger til rundt om kring. Det faller alltid en vittig bemerkning når vi legger oss ved siden av 45 fotere og på mange måter tror jeg at båt folk syns det er koselig med en liten tass blandt gigantene. Duppeliten ser ut som en litt hardt vasket storseiler :)

Vannet holdt idag 21/22 grader og det er faktisk det første badet i sommer. Jeg fikk på dykkemaska og kunne inspisere båten under. Den var ikke grodd og jeg kunne gladelig konstatere at det ikke var behov for å løfte båten på land i år. 
Duppeliten og Knut-ica
Mye båter ute idag og mange liker å ligge i Kommersøysundet
Trafikken gikk mellom Gåserumpa, Killingholmen og Bjerkøya
Tettpakket med båter på brygga og masse liv fra store og små
5 kg reker - man trenger ikke mer...
Brygga på Gåserumpa badet i kveldsol
Noen koser seg i kveldsola på enden av Kommersøya


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar