tirsdag 17. juni 2014

Endelig ut på kveldstur i sommervarmen og flott seilevind


Endelig kom dagen da vi fikk prøve Dulpen etter at hun har vært på verksted. Nystoffet og fin, var det rett og slett en fryd og seile henne. Fra å gå i  2,5-3 knop med seil og motor til Horten, til å lett komme opp i 5 knop nå på en liten bris, storkoste vi oss på fjorden i dag. Luna syns det er topp å være i båt og med sushi til middag når vi kom på øya var dagen rett og slett fullendt. På turen møtte vi Duppeliten som slo følge ut til øya. Nå er det bare å planlegge sommerferie og en uke i båt. Vi fikk smaken på båttur i fjor og skal reise ut i år igjen. Hvor turen går denne gangen er ikke bestemt bortsett fra at den går sørover. Så vil vi nok en gang se hvor vinden tar oss.





3 kommentarer:

  1. Jeg blir så glad når jeg ser at Duppeliten fremdeles er i bruk!

    Vi seiler forbi (på den andre siden av fjorden) på vei ned til Sverige i begynnelsen av juli, sender en vennlig tanke til dere og duppeliten med ønske om en fantastisk båtsommer :-)

    SvarSlett
  2. Duppis fortsetter å spre båtglede og hun gleder seg til en lang sommer. Det er broren min som kjøpte den av oss og vi seiler mye sammen. Duppeliten er en fantastisk god seilbåt :-) Maxien vi har nå er god den også men ikke så fantastisk seilbar som Duppeliten :-) God sommer til dere også! Hva slags båt endte dere med?

    SvarSlett
  3. Vi endte opp med en Dehler 31 fra 1987, som vi fikset opp og investerte litt nytt i og som vi nå er kjempeglade i! Hun er lettseilt - men såpass mye større at det er jo mer krefter involvert at det er litt tyngre å dra i alle tau :-)
    Hun heter Tigerlilje, og inspirert av denne bloggen, har hun også sin egen blogg:
    www.tigerliljeiasker.wordpress.com
    :-D

    SvarSlett