fredag 12. juli 2013

Sushimiddagstur ble til overnattingstur

Middagsturen gikk gikk igår innom Holmestrand Sushi for så å ende opp på Gåserumpa. Her nøt vi den fantastiske maten og kveldssola. Etter hva ungene sier, er Gåserumpa den beste øya å være på. Her er det langgrundt, mye krabber og alltid noen å leke med. Det var heller ingen unntak idag. Ettermiddag ble fort kveld og vi bestemte oss like gjerne for å sove over på øya. Da kunne ungene leke til sola gikk ned og vi kunne ligge på hver vår kistebenk å nyte sommeren.
Det er faktisk koselig at det begynner å bli litt mørkere på kveldene for da er det så koselig å krype ned i båten med levende lys og kose seg i soveposen før bølgene vugger en i seng.

 Det beste med å sove over på øya er sommermorgenene, når sola varmer klokka åtte, den befriende følelsen av å komme ut av båten og kjenne den friske sjølufta, for så og sette på kaffen og kjenne at det er helt stille og alt lukter godt. Idag måtte vi tøffe litt tidlig inn til byen, for det var ting som måtte gjøres. Vi satte på autopiloten og båten i 2,5 knop og skle inn til Holmestrnd mens ungene lå å dro seg på dekk. Vi som voksne prøver å leve litt sakte om sommeren og forhåpentlig vis skape noen sommerminner ungene aldri kommer til å glemme.

14 biters sushi fra Holmestrand Sushi....Mmmmmmmm
Leggetid 


Det var bare en annen båt som overnattet og den het Inger II, en 27 fot tresnekke

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar